maandag 20 mei 2013

Movies #3
 


Het is weer de 20e van de maand en dat betekent dat ik dan een artikel heb over de films die ik afgelopen maand heb bekeken. Lees snel verder als je benieuwd bent welke films ik bekeken heb.So undercover
 
 
 
 
Molly is een soort 'privédedictive' en  krijgt van de FBI een klus waarvoor ze undercover moet gaan. Ze moet een meisje proberen te beschermen omdat haar vader een belangrijke getuige is tegen de maffia. Terwijl ze bezig is met haar opdracht wordt ze verliefd op Nicolas.
 
Ik vond het een toffe film, maar geen film van 'hoog niveau' zeg maar (dat zie je aan de IMDb score. ;) Het is een toffe film om te ontspannen en ook soms grappig.
 
IMDb score: 4,5/10 (hihi)
mijn score: 6,9/10
 
 Kick Ass

 
Dave fantaseert over superhelden en wilt er zelf ook één zijn. Hij bestelt een zo'n pak (hoewel hij helemaal geen superkrachten of iets anders heeft). Er wordt een filmpje gemaakt wanneer hij aan het vechten is en dat filmpje wordt een internethype. Hij opent een MySpace-account waar de mensen zijn hulp kunnen vragen. Het meisje waar hij op verliefd is, zegt dat ze wordt lastiggevallen door een drugsdealer. Hij gaat de drugsbende bevechten en krijgt daarbij hulp van 2 andere gemaskerden...
 
Hoewel een hoge IMDb score vond ik het toffe, maar niet 'geweldige' film. Er komt een beetje geweld in voor en zoals ik zei had ik er meer van verwacht en ik denk niet dat ik de 2e direct ga zien.
 
IMDb score: 7,8/10
mijn score: 6,2/10
 
 
The Host
 
 
 
 
Buitenaardse wezens/zielen (diegene met de onnatuurlijke blauwe ogen) hebben de aarde veroverd en de mensen (die nog leven) vechten voor hun bestaan tegen de buitenaardse zielen. Melanie was een mens, maar wordt gevangen genomen door de zielen en in haar lichaam wordt een ziel (van de parasieten) geplaatst in de hoop nog andere mensen te vinden en die in de zielen te veranderen...
 
Ik had het boek niet gelezen dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik zag dat de film niet veel positieve reacties kreeg, maar ik vond de film heel tof.
 
IMDb score: 5,8/10
mijn score: 7,4/10
 
Dit waren de films die ik afgelopen maand heb gezien. Van deze film vond ik kick-ass niet zo tof en ik vond The host de tofste film van deze 3.
 
 
 

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Lief voor je reactie op mijn blog! Haha Les Misérables is toevallig ook één van mijn favorieten. Die heb ik gezien toen die al in de bioscoop was, en het 10 jarig én 25 jarig concert daarvan is ook echt super mooi!

    Liefs,
    Vienna

    BeantwoordenVerwijderen