zondag 14 april 2013

Amerikaanse series die ik keek

Vandaag heb ik een artikel over Amerikaanse series die ik heb gevolgd. Vroeger keek ik veel Amerikaanse series, maar door een paar redenen ben ik gestopt met kijken. Lees verder als je wilt weten welke series ik keekPretty Little Liars heb ik een tijd gekeken. Ik heb ong. 3 seizoenen en een paar afl. gezien, maar ik ben gestopt met kijken want ik vond het niet echt tof dat ze in elke afl. naar A waren aan het zoeken maar bijna nooit iets degelijk vonden.
Ik had ook al perongeluk gelezen op het internet wie A  was toen ik de personage's aan het bekijken was ;s Ik vond het wel een toffe serie, maar die zoektocht naar A bleef maar doorgaan dus ben ik gestopt ;)De meest illegaal gedownloade serie op het internet 'Game of Thrones' heb ik ook bekeken, maar eerlijk gezegd ben ik gewoon gestopt omdat ik het soms echt gruwelijk vond wanneer er iemand op een 'niet normale manier' werd vermoord. Er werden ook een keer een baby vermoord en... ik vond het met momenten gruwelijk ;s
De kleding vond ik supermooi en de locaties waar er werd gefilmd waren ook prachtig.

 

Een reden voor Gossip Girl waarom ik gestopt ben met kijken. Een hele tijd heb ik GG afl. dag in dag uit gekeken,, maar toen ik elke week moest wachten op een nieuwe afl. ben ik gewoon gestopt met kijken. Ik heb ong. 5 seizoenen en een paar afl. gezien.
Misschien zou ik nog opnieuw beginnen kijken, maar ik ben heel veel dingen vergeten dus dan moet ik een paar afl. terug gaan kijken of alles op het internet lezen. ;)Ik vond glee in het begin tof toen ik begon te kijken maar na een tijd verminderde het. In het midden van seizoen 2 ben ik dan maar gestopt met kijken. Sommige covers van liedjes vond ik heel mooi. Andere vond ik net heel stom. Ik ben eigenlijk gewoon gestopt met kijken omdat ik het altijd minder en minder leuk vond om glee te kijken.


Al deze series vond ik in het begin tof, maar glee en PLL vond ik na een tijdje minder worden en misschien begin ik ooit nog eens GG en Game of Thrones opnieuw te kijken. Binnenkort is er dan een artikel over de Amerikaanse series die ik wel volg.


bronnen:
http://mediatogo.thewb.com
http://gossipgirl.alloyentertainment.com/
http://andychills.blogspot.be/
http://bycommonconsent.com

2 opmerkingen:

  1. Glee keek ik ook, maar ik vond het ook niet meer tof :)
    Voor de rest kijk ik niet veel series, ik kijk veel meer films xx

    BeantwoordenVerwijderen